Veel gestelde vragen!

Een Silent Disco bestaat uit draadloze koptelefoons die verbonden worden via een radiofrequentie aan één of meerdere (max. 3) zenders. Iedereen op het feest heeft tijdens de Silent Disco zo’n koptelefoon op en hoort dan dezelfde muziek. In het geval van meerdere zenders kunnen alle feestgangers wisselen van kanaal en zo andere muziek horen. De zenders kunnen aangesloten worden op een telefoon, laptop of DJ set. Het is dé manier om een feestje te geven, zonder dat er overlast wordt veroorzaakt!

De prijzen voor 1 avond/nacht of dag zijn als volgt (inclusief 1 zender):

  • 1 t/m 9 koptelefoons: 4,50 euro per stuk
  • 10 t/m 24 koptelefoons: 4,00 euro per stuk
  • 25 koptelefoons of meer: 3,50 euro per stuk

Al onze huurprijzen zijn vrijgesteld van BTW. Je hoeft dus niks extra’s bovenop de huurprijs te betalen.

Wil je meer kanalen kunnen gebruiken, dan heb je een extra zender nodig. Een extra zender kost 20 euro per stuk.

Je kan helemaal zelf je muziek kiezen! Kies bijvoorbeeld een afspeellijst van Spotify of Soundcloud of laat een DJ draaien op je feestje! Heb je even geen muziek inspiratie meer? Vraag ons voor afspeellijsten!

Een volledig opgeladen koptelefoon gaan tot zo’n 10 uur mee! Genoeg tijd voor je feestje dus. Huur je voor meerdere dagen, dan krijg je van ons opladers mee.

De zender kan je aansluiten op stroom (dus als je thuis bent kan je hem gewoon in het stopcontact laten), maar wanneer de zender is opgeladen kan hij zo’n 4 uur mee zonder dat je stroom nodig hebt (ideaal voor op een boot!). Verder komt de zender met een AUX kabel, waar wij altijd een Iphone tussenstukje bij leveren, zodat hij ook in een Iphone past. Wil je hem aansluiten op een DJ set? Laat dit vooral weten dan leveren wij de juiste kabels!

Onze zenders hebben een bereik van zo’n 300 tot 500 meter. Je hoort het op de bovenste verdieping van een huis of op een dakterras/balkon dus gewoon nog steeds!

Je kan op dit moment de koptelefoons ophalen in de Pijp in Amsterdam. Ook willen wij ze tegen een vergoeding bezorgen. Voor locaties binnen de ring is dit 5 euro. Wij brengen de koptelefoons ook naar Amstelveen, Diemen, Nieuw-West, Noord en Zuid-Oost tegen een betaling van 8 euro. Retourneren is de volgende dag op afspraak bij de ophaallocatie, of wij halen ze weer op tegen dezelfde betaling als de levering. Woon je niet in Amsterdam? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

Reserveren kan via deze website onder “Huren”. Heb je nog vragen? Je kan ook altijd contact met ons opnemen via Instagram, Facebook of via de mail. Kijk vooral even bij onze contactpagina.

Wij werken in principe niet met borg. Bij hele grote aantallen hanteren wij mogelijk wel een borg. Verder ga je als je bij ons huurt akkoord met onze algemene voorwaarden, waar duidelijk in staat wat er gebeurd bij het niet retourneren of kapot maken van een koptelefoon of andere apparatuur.

Bij de bevestigingsmail krijg je een betaallink, die je vervolgens met iDEAL kan betalen

Dat kan zeker! Ideaal voor als je bijvoorbeeld een weekendje weggaat met vrienden. Geef dit aan bij de bestelling.